Lediga jobb hyrläkare

Om du vill jobba som hyrläkare och söker ett ledigt jobb / uppdrag så kolla in den här sidan då och då. Här kommer jag kunna lägga upp jobb för hyrläkare som kan vara av extra intresse. Det kan vara hyruppdrag som ger extra bra betalt eller något som är speciellt och ovanligt som dyker upp. Bäst ersättning är inte alltid allt. OBS, jag förmedlar inga uppdrag själv utan hänvisar / tipsar istället om uppdrag som jag får info om pekar då i sin tur till det bolaget som har uppdraget.

För vanliga hyruppdrag inom primärvård, slutenvård och öppenvård så rekommenderar jag dig att kontakta ett av bemanningsbolagen som finns listade på sidan bemanningsföretag för hyrläkare. Där listar jag alla bemanningsföretag som jag känner till.

Lediga jobb / uppdrag för hyrläkare

Just nu tipsar jag inte om något specifikt uppdrag.