Fler skandalläkare

Kan inte förstå vilken affärsidé man har när man fortsätter anlita stolpskott trots kännedom om att misskötsamhet. Nu har ytterligare en läkare och ett företag skitit i det blå skåpet (Agila). Fyra kvinnor anmälde gynekologen för sexuella kränkningar. Han fick sluta på kliniken han jobbade på i Stockholm. Men han kunde snart hyras ut på nytt till en gynekologimottagning i Västsverige, trots att hyrbolaget informerats om klagomålen.

Tragiskt och skrämmande.

Jag skrev tidigare om en annan skadalläkare. Jag tar bort direktlänkarna till dessa företag från min sida med länkar till bemanningsföretag. De svärtar ner för branschen.

Skandalläkare svärtar ner

Läs hela artikeln om gynekologen som blev stoppad på SVT.se

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/gynekolog-stoppad-efter-sexkrankningar-fick-nya-uppdrag-av-hyrbolag